Preskočiť na obsah

FOTOGALÉRIA: 1. DEŇ OŠIRID CUP 2024

Zverejnené 3.5.2024.

Kategória

Na rybárskych pretekoch, ktoré práve prebiehajú na jazere Oširíd, prvý deň súťaže priniesol úžasné úlovky. Súťažiaci sa prezentovali vynikajúcim výkonom. Najlepšie úlovky dňa zahŕňali rôzne veľkosti a váhy, pričom niektoré z nich boli naozaj impozantné.

Pre tých, ktorí majú záujem o podrobnosti a aktuálne poradie, všetky informácie o ulovených rybách a ich váhe nájdete TU: PRÁVE PREBIEHA VYHODNOTENIE (tabuľka bude dostupná po vyhodnotení pretekov). Tento zdroj poskytuje kompletný prehľad a umožňuje sledovať vývoj súťaže v reálnom čase.

Okrem textových informácií sme pre vás pripravili aj fotogalériu, kde môžete obdivovať niektoré z najzaujímavejších úlovkov prvého dňa. Galéria ponúka pohľad na množstvo úspešných momentov, ktoré odrážajú atmosféru a dynamiku pretekov.

FOTO: MO SRZ SEKULE / MORAVSKÝ SVÄTÝ JÁN

MO SRZ Sekule-Moravský Svätý Ján zároveň pozýva verejnosť, aby si prišla vychutnať bohaté občerstvenie vrátane pečenej ryby, rybacích fašírok, gulášu z diviny a oškvarkov, ktoré sa bude predávať od 2.5.2024 od 14:00 hod. do 5.5.2024 do obeda.

Zostaňte s nami a sledujte, ako sa vyvíja táto fascinujúca súťaž, ktorá každý rok pritiahne množstvo nadšencov rybolovu. Všetkým súťažiacim držíme palce!