Preskočiť na obsah

FOTOGALÉRIA: 2. DEŇ OŠIRID CUP 2024

Zverejnené 4.5.2024.

Kategória

Druhý deň rybárskych pretekov na jazere Oširíd priniesol ďalšie skvelé momenty a rekordný úlovok. Na stanovišti číslo 1 bol ulovený obrovský exemplár vážiaci 18,450 kg, čím sa stal zatiaľ najťažšou rybou tohtoročných pretekov. Gratulujeme rybárovi, ktorý tento úlovok chytil, a zároveň netrpezlivo očakávame, či sa v nasledujúcich dňoch pretekov podarí tento rekord ešte prekonať.

Pre tých, ktorí sledujú preteky a chcú byť neustále informovaní o priebehu a výsledkoch, všetky aktuálne údaje a poradie súťažiacich nájdete v live tabuľke výsledkov  TU: PRÁVE PREBIEHA VYHODNOTENIE (tabuľka bude dostupná po vyhodnotení pretekov). Táto tabuľka je prístupná cez priložený link a poskytuje reálny prehľad o tom, ako súťažiaci postupujú.

Okrem toho máme opäť pripravenú aj fotogalériu z druhého dňa pretekov, kde môžete obdivovať tento mimoriadny úlovok a niektoré ďalšie úspechy účastníkov.

FOTO: MO SRZ SEKULE / MORAVSKÝ SVÄTÝ JÁN

MO SRZ Sekule-Moravský Svätý Ján zároveň pozýva verejnosť, aby si prišla vychutnať bohaté občerstvenie vrátane pečenej ryby, rybacích fašírok, gulášu z diviny a oškvarkov, ktoré sa bude predávať do nedele 5.5.2024 do obeda.

Pridajte sa k nám a buďte súčasťou tohto vzrušujúceho podujatia a sledujte, či sa podarí prekonať nový rekord rybárskych pretekov na jazere Oširíd.