Preskočiť na obsah

Fotogaléria: Sekulský jarmok 2022

Zverejnené 20.5.2022.

Kategória

Poohliadnutie sa za Sekulským jarmokom 2022.

Tohtoročný jarmok sa skončil. Ostáva už len poďakovať všetkým, ktorí sa ho zúčastnili i tým, ktorí pomáhali pri jeho zabezpečení.

Obzvlášť je potrebné poďakovať ľuďom bývajúcim v blízkosti konania jarmoku za ich trpezlivosť, ústretovosť a pochopenie. Vyzdvihnúť treba aj prácu obecných zamestnancov, ktorí zabezpečovali poriadok a informovanosť pri nápore prichádzajúcich návštevníkov a taktiež prácu miestnych organizácií, ktoré pre nás počas celého dňa pripravovali chutné občerstvenie.

Osobitné poďakovanie patrí všetkým účinkujúcim v kultúrnom programe za ich profesionálne výkony, zvukárovi za perfektné nazvučenie podujatia a moderátorke, ktorá nás sprevádzala programom počas celého dňa. (Sokoly, Ander z Košíc – Ján Pisančin, Konyare, Folklórna skupina Lanšper, DH Búranka, Latino Scool, Základná umelecká škola Sekule)

Obec Sekule touto cestou vyjadruje úprimné poďakovanie všetkým partnerom a sponzorom, ktorí finančne alebo vecne prispeli k úspešnému priebehu a zabezpečeniu Sekulského jarmoku remeselníkov. Vážime si, že si popri množstve svojich iných aktivít našli priestor aj na podporu obecného podujatia.

Veríme, že ste boli s tohtoročným jarmokom spokojní. Ak nám chcete tlmočiť svoje reakcie, podnety a názory – pozitívne či negatívne alebo návrhy k budúcemu ročníku napíšte nám (maxian.david@obecsekule.sk). Váš názor nás zaujíma.

Ďakujeme!

…a ide sa pracovať na ďalšom ročníku. 😉

© Foto: Ivan Knézel